tirsdag den 1. juli 2014

Online blogtræf

Jeg deltager i et online blogtræf hos Cupcake By Me. Det er ny og lidt anderledes måde at holde blogtræf, men alligevel rigtig hyggeligt og en måde at dele lidt af sig selv uden at udstille sig helt (hvis man måske ligesom mig er lidt genert, og godt kan lide at sidde bag skærmen!) og så måske også få nogle flere søde læsere :)

Strikkefåret var så fiks at lave en lille kort intro om sig selv, så folk lige kunne vide hvem der var bag bloggen, og det var da en god idé, så den "låner" jeg lige.... Jeg er en madglad kvinde, der for 2 år siden besluttede sig for at droppe sukker og hvedemel og forsøge for så vidt at leve lidt sundere ... (tænk at det allerede er 2 år siden...) Jeg havde læst med i Blogland i noget tid på div. mad og krea blogs, og elsker selv at stå i køkkenet og eksperimentere og således blev PenNnyLane født. Og ellers handler min blog om mig, min hverdag og oplevelser som bonus-mor og hunde-mor til 2 store dejlige Alaskan malamutter, kærlig kone til muser-manden og det sidste års tid moster til jordens dejligste niece. 

Jeg håber i vil læse lidt med - I er i hvert fald velkommen!!

kh. Pennie :)


2 kommentarer:

  1. Kom forbi via bloglegen, og sikke et spændende (og hårdt - ihvertfald for mig, som for tiden får lidt for meget sukker og brød:-0) projekt, du har....ja, efter to år er det vel egentlig mere en livsstil end et projekt. Glæder mig til at læse med. kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.com)

    SvarSlet
  2. jow tak - og ilm. Dejligt med sådan en "leg" til at få alle lidt ud af busken :) Velkommen til!! kh. Pennie

    SvarSlet