søndag den 29. juli 2012

...And we have lift off...!!!

Hejsa alle,

Så starter et nyt online-eventyr for mig. Efter en periode hvor jeg har kigget lidt rundet på diverse Krea-, Mad- & LowCarb Blogs har jeg langt om længe besluttet mig for selv at give det et forsøg...

Jeg har siden søndag d. 1. Juli været sukkerfri! Og hold da kæft, hvor var den første uge hård!! Hovedpine, svimmelhed, humørsvingninger og ja det var de bivirkninger der var til at leve med....men det lettede hurtigt efter den første uge, og siden har det faktisk været rigtig let at undgå sukker.
Det skal lige siges, jeg har forsøgt at gå sukkerfri en gang tidligere - men der faldt jeg ret hurtigt i, i sukkerskålen igen. Jeg havde ikke undersøgt de sukkerfrie alternativer og opskrifter godt nok, og når sukkerbehovet blev stort nok, ja så overgav jeg mig - og så faldt den kostomlægning ligesom til jorden!

I denne omgang er hele husholdningen også med - manden lidt mere skeptisk end ungerne, men han spiser da hvad han får serveret, selvom han godt nok har svært ved at leve uden sine "tofler" :) Jeg har på den godt lille måned jeg har været igang formåede at tabe godt 6 kg, hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med. Kun 35 kg more to go! At vægten stille og roligt falder er vidunderligt men faktisk synes jeg, at det MEST fantastiske ved denne livsstil er humøret. Jeg har fået mit gode humør og masser af energi tilbage, og HVOR ER DET DOG SKØNT!

Tanken med denne blog er at dele nogle opskrifter og eksperimenter fra køkkenet - jeg elsker nemlig at lave mad og bage! Samt dele nogle af mine hverdags tanker og kreative indslag. Jeg blev så inspireret af alle de vidunderlige blogs jeg fandt på nettet og tænkte... "Det vil jeg sgu være en del af!"

...... mere på vej!

kh. PenNnyLane

Ingen kommentarer:

Send en kommentar