tirsdag den 11. september 2012

Så var der de der pandekager... ik...

Jamen jeg lovede jo lidt om nogle pandekager fra "Familie Journalen"........


Men så blev det sommerferie..... arbejde igen..... færdig med uddannelse (YAY!!).... fest........ tømmermænd.... nyt job.... .(Lad mig se - har jeg flere undskyldninger i posen.... næh, den var squ tom!)

Nå, men som lovet så er opskriften her..... Undskyld de få billeder - men pandekagerne forsvandt hurtigt....

.... SLuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuRP!Altså... og jeg havde virkelig alle intentioner om at lave opskriften FULDSTÆNDIG som den stod skrevet, men da jeg lider af en kronisk sygdom .... /obs recipitatium mutatis/... kom jeg sørme til at lave den om :p
Så her er min fortolkning af opskriften.... Værså'artig!!

200g Philadelphia ost (eller hvis du kan lide dine pandekager syrlige, så lidt græsk yoghurt måske)
1 æg
loppefrøskaller (lyder klamt ik -men smager ret neutralt heldigvis)
Evt. fløde/mælk
sødemiddel
salt
kanel

Og jeg er jo et fjols til at måle, da næsten alt hvad jeg laver i et køkken er på gefühle, men jeg starter med at røre smøreosten/yoghurten sammen med ægget og derefter skallerne. Skallerne suger en del af væsken til sig, så lad blandingen stå i et par minutter, og se derefter til det. Hvis du synes at dejblandingen er lige lovlig tyk nok, så tilsæt lidt fløde/mælk/vand. Smag til med sødemiddel, salt og evt. kanel. - Steg på panden og skynd dig at spise nogen før resten af familien tømmer fadet!!


De er dejlig mættende og uden bismage af nogen slags og hvis du vælger at bruge lidt græsk yoghurt, så har de også en lidt syrlig smag (lidt som alm. pandekager bagt på kærnemælk.... Mmmm)
Opskriften er i hvert fald blevet en fast genganger herhjemme.

Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar