tirsdag den 5. november 2013

TDC - det burde hedde "TDS"

"Total Dårlig Service"

Normalt er jeg ikke en person der flamer på min blog, men i dette tilfælde, håber jeg at redde nogle uheldige sjæle, som kan undgå at blive kunde hos TDC.

Historien starter for 6 mdr. siden, hvor jeg var så heldig at få tildelt en hjemmearbejdsplads via min arbejdsgiver (Juuhuuu - nu var det nemt at overarb. eller hjælp til ved sygdom!... troede jeg...) -
men 3 mdr. senere var der stadig intet brev/mail/telefonopkald/personlig kontakt af nogen art og så blev jeg en anelse utålmodig.
Med 1 medarb. på barsel, en anden på vej på barsel og 2 langtidssygemeldninger, savnede jeg løsningen med at kunne logge på hjemmefra.... 

Alt i alt får jeg flere gange oplyst at det sker liiiiiiiige om lidt, jeg er næste på listen bla... bla.. bla, og sikkert alt andet crap de har lært de skal sige til utålmodige kunder. Så rammer vi sommerferien, og jeg tænker "Great - der er sikkert folk på ferie, så nu kører det endnu langsomere" - men nej da! De venlige kundeservice-folk fortæller mig at alt forløber efter skema og jeg vil høre noget inden længe....

Efter sommerferien (godt 6 mdr. efter jeg har bestilt min kære hjemmearbejdsplads!!), får jeg et brev om at en installatør kan møde på min addresse om ca. 3-4 uger...... WOW - det er da hurtigt.... puha pas på i ikke bliver overhalet af sneglen kære TDS!! 

Nårh ja, hvorom alt er - kan man jo ikke bruge spildt energi til noget, så jeg tager flinkt imod tiden og installatøren møder op og ...... (ja lidt ros skal han trods alt have.... mener han hed Mark btw, han blev trods alt til alle problemerne blev løst)... der var lidt problemer med et forkert router, ingen forbindelse og ja hvad Mark ellers fik de 6 timer til at gå med....(men han gik ikke - så TAK Mark!)

Fint nok.... Wuhuuuuu - jeg har hjemmearbejdsplads.... ! .... troede jeg.....
og det havde jeg da også - bare kun en gang i mellem, ligesom der var TV en gang i mellem og Netflix kunne tændes... en gang i mellem!
(Gad vide om min arbejdsgiver så også kan nøjes med at betale.... en gang i mellem???!)

Nu har min hjemmearbejdsplads fungeret i godt 1 måned, eller dvs. det har den jo så ikke! Jeg har fejlmeldt linjen og der er overvågning på - fint nok - men min forbindelse er også RIGTIG lav.

Til det kunne den kære tekniker blot oplyse:

"Du er sat op til en forbindelse på 15/1.2 - det er bestemt fra hovedkontoret - det kan man ikke gøre noget ved." 
(Det skal lige siges, jeg har endnu ikke oplevet at forbindelsen er kommet over 12/0,9)

Okay.... det var da skisme pudsigt, for da jeg bestilte internettet på jeres egen hjemmeside stod der:

"Vi leverer al den hastighed der teknisk set kan lade sig gøre, til din adresse."

Ja.... det gør de jo så IKKE! Jeg har tidligere haft en forbindelse på 20/2 gennem Dansk Net (på nøjagtig samme ledning som nu), og når jeg tjekker med deres egen hjemmeside, fortæller den mig at jeg kan få en forbindelse op til 40/10!! 

Men samme tekniker fortalte mig også, at jeg jo bare selv personligt kunne betale lidt mere, udover det min arbejdsgiver betaler, så kunne de sagtens booste min forbindelse..... 

Jeg synes, at det er utrolig tankevækkende, at fordi man er bundet af, at Region Hovedstaden har en overordnet aftale med TDC(S) om oprettelse af hjemmearbejdspladser, er man nødsaget til at accepterer den dårlige service og manglende overholdelse af hvad de har lovet.
Havde jeg i dette tilfælde været privat kunde, havde jeg opsagt aftalen på stedet!!

Så for GUDS skyld - LAD VÆR MED AT BLIVE KUNDE HOS TDC!!!

Pennie :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar