søndag den 15. december 2013

Anbefaling af Petfoods.dk

PUHA - der har været stiller her på bloggen. Jeg har en million undskyldninger og overspringshandlinger, men egentlig er det mest fordi jeg har tilbragt tiden med familie og venner 
(og købt en masse julegaver!!!)
Jeg ELSKER julen og endnu bedre at købe gaver!! I år er der lidt flere penge at rutte med en der plejer, så det betyder at ungerne bl.a. kan glæde sig til lidt større gaver end normalt :) 
Det bliver fedt at se deres ansigtsudtryk, når de pakker gaver op .... 


Nå - men det jeg faktisk ville med denne post var at anbefale et firma. 
Vores dejlige han-malamut Mickey er desværre allergisk overfor gluten 
(tak - det tog 2 år, og flere natlige oprydninger end jeg kan tælle før vi fandt ud af det!) - og vi køber derfor noget sær-kost til ham.

I almindelige dyrforretninger kan det godt koste en HEL del, og tit er det billigere og lettere at købe på nettet (prøv lige at bære 2 x 13 kg hundefoder sække med hjem fra centeret, når man lige er ude og handle det man "mangler".... av min ryg) 
- og vi har fundet en rigtig god hjemmeside

www.petfoods.dk

Mickey, eller vel nærmere Mickeys mave hehe foretrækker mærket Orjien og Acana, og ja det virker måske en smule dyrt, når man kan købe en gang Royal Kanin eller "indsæt supermarket-hundefoder navn her" for langt mindre, men for Mickey har det virkelig gjort en forskel! 
(og mig, der ikke længere behøver stå op kl. 4 om natten fordi hans mave rumler og han skal ud og gå eller rydde op om morgenen, hvis man ikke har hørt ham!)

Det jeg godt kan lide ved Petfoods.dk er at de er altid relativ hurtige til at sende dine pakker og de har et stort udvalg. Tit er der faktisk mængde-rabat og det benytter vi os tit af!!

Denne gang skal de have STOR ros - for ikke nok med at de sendte nogle ekstra guffer (gør de med alle der bestiller for min. 500 kr.) med til hundene, så huskede de faktisk at sende glutenfri godbidder med!! 
Se dét er kundeservice!!! og endnu en grund til, at vi gerne en anden gang bestiller hos dem. 

Mange tak Petfoods og Glædelig Jul!


 Pennie :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar