fredag den 15. august 2014

Fit på 100 dage - AV mine arme!

Ja, der har været lidt stille på bloggen siden min udmelding om Fit på 100 dage - og ja det er da fordi jeg slet ikke kan løfte mine arme for bare at skrive!!!! For S.... da!
En ting er helt sikkert - det kan mærkes!

Hendes træning er delt op i forskellige cyklus, og jeg synes faktisk det er et rigtig godt program at køre efter - og dejligt at man ikke skal bruge elastikker/vægte etc., men bare ganske alm. hverdagsting; vandflasker, stol osv. Umiddelbart synes jeg, at øvelserne for overkroppen er en del hårdere end underkroppen, men det kan være jeg har en anden mening i næste cyklus!

Nu til det lidt kedelige.... maden! Efter 30 dage med farverigt, strålende frisk mad på Whole30 synes jeg hendes madplan er ret kedelig, og jeg har faktisk kun fulgt den de første 2 dage, før jeg beg. at eksperimentere.... så der er sneget sig lidt Whole30 tilbage i madplanen.

Denne uge har madplanen set således ud:


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Morgen
Roastbeef m. cashewnødder og blåbær
Kylling m. mandler og grønt
Omelet m. championer
Skyr m. bær, 
kaffe & mandler
Chai te
Formiddag
1 scrambled æg m. 1 ekstra æggehv.
Grøntstave m. avokado-mousse
Chai te
Omelet m.
Rød peber
Skyr m. bær
Frokost
Salat m. fisk
Kalkum m. salat.
Salat m. tun
Æggewrap m.
Rejer & tun
Tunsalat m.
Coleslaw
Eftermiddag
Skyr m. bær
Laks m . grønt
-            
-            
Grønt. m. avokado-mousse
Aften
Kalvesteak m. rosenkål & bacon
Hakkedrenge m. bløde løg & grøntsager
Laksefrikadeller
m. stegt kål m. bacon
Ude og spise,
Rib-eye m. asparges & salatbar
Ud og spise,
Grillmad hos veninde…

Jeg har lidt svært ved kød om morgenen, med mindre det er pakket ind i en omelet el. salat op af formiddagen, så det kæmper jeg lidt med. Jeg tror måske, at jeg bliver mere sulten, når jeg beg. at løbe.

1. morgenmad
2. morgenmad og læsning
3. morgemad (på arb.)
4. morgenmad
5. morgenmad og hjemmearbejde!
I den forbindelse med det løberi dér, havde min dejlige mand en overraskelse til mig sidste weekend - han tog mig med ind på Ro's Torv, hvor han havde bestilt tid til at jeg kunne få lavet en løbetest
 - så jeg var sikker på at få et par løbesko der passede helt perfekt!! Jeg havde jo nok bare købt de sko der matchede mit løbeoutfit bedst og som var på tilbud!
Men jeg hælder en del på min ve. fod, så det var faktisk godt, at jeg fik lavet den test. Jeg fandt et par dejlige sko, med ekstra støtte og vupti et indlæg i ve. sko og jeg løber helt straight!! Desværre kunne de ikke gøre så meget ved hastigheden.... den er stadig laaaaaannnngsooooommmm.... hehe....

Er de ikke fine? Og helt tilfældigvis passer de til løbeoutfittet!!
Hvor heldig har man lov a være?3 kommentarer:

 1. Det er nok en god ide med sådan en løbetest - flot du løber, jeg skal sparke mig selv afsted og det er kun til en gåtur ;)

  SvarSlet
 2. Jeg startede også med gåture, så aldrig sig aldrig! Lige nu et det dog en kombination af at gå og løbe, så håber jeg det bliver ren løb sidenhen - det endelige mål er at kunne løbe 5 km non-stop til sommer. :)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine løbesko, elsker farven :)
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud og måske følge den på bloglovin' her: http://www.bloglovin.com/blog/12823127
  // Sarah - bysarah.dk

  SvarSlet