tirsdag den 11. november 2014

Hvor blev tiden af?

Efter næsten 3 mdr.! væk fra bloggen, bliver jeg da vidst nødt til at lave en lille opsamling af hvad tiden er gået med....

Løb....


Ferie i England hos familien....
En dejlig søster-krammer!

Chow-time!
Svigermor og svigersøn!

Ja - selv hundene ville med!!!! 

Forstuvet knæ....

og forstuvet håndled.... av...av...av...av..!!


Jeg var lige ude og løbe en aften (skulle lige have turen overstået ....du ved... var så rastløs i benene, og man sover så dejligt efter en god løbetur!), men der var lige en kantsten der ikke helt var enig med mig og knap så meget belysning.... så BUM, der lå jeg lige så lang jeg var... og som om det ikke var nok, var der selvfølgelig en hundejer der ikke havde ryddet op efter sin hund, lige der hvor jeg landede....

Heldigvis havde jeg min telefon med mig, så jeg ringede grædende til manden, der kunne hoppe i bilen og hente mig - da jeg jo var langt (3 km) væk hjemmefra!

Noget godt er der dog ved at arbejde på en skadestue, så jeg kom til røntgen med det samme da jeg mødte på arbejde og heldigvis var der ikke noget brækket, men et ret hævet og ømt håndled! Så det blev venstrehåndsarbejde i et pænt stykke tid!!
Det var så godt 4 uger siden og det går meget bedre - jeg har dog ikke været ude og løbe siden :(

.....men jeg har spist lækker og dejlig mad og drukket en masse rødvin og mørke øl! Ikke ligefrem LCHF! - men jeg kan godt mærke på mig selv at jeg og min krop har brug for en lille pause. Jeg er dog ikke helt hoppet af vognen, men nyder lidt vin og øl ind i mellem, og holder mig så ellers fra pasta, kartofler, ris og brød!

Nu er håndleddet så endelig helet og jeg er tilbage ved tastaturet! Nu må vi så se om jeg kan få taget mig sammen til at komme ud og løbe igen. Jeg kan godt mærke at frygten for at falde stadig sidder i mig - men man må jo op på hesten igen, når man er faldet af!!

Lidt flere billeder af de forgangne måneder:

Den dejligste lillefis har været meget på besøg!

Halloween kom og gik... andet indlæg på vej om dette!

Hobgoblin - skøn mørk engelsk øl!

"Mormor!" råbte bettefisen, da hun så denne - jeg havde nær brækket mig af grin!!
(Mormor grinte ikke!)

Så dejligt at se hvor meget bettefisen elsker at hygge med min kære mand!

Jazz med min svigerinde og hendes mand - og øl ikke at forglemme. 

Alt i alt nogle skønne måneder!! Beklager jeg har været borte - men nu er jeg tilbage.
Tag jer i agt!! Much to come....

Pennie :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar