I dag blev det dog til nogle lækre fiskefrikadeller med gul karrypasta og en lille agurke-chili-persille salat. Ret så lækkert faktisk, så måske jeg kan liste lidt mere fisk ind på menuen. Min KM var især glad for karry-mayo'en - så den kommer helt sikkert igen på menuen!
Fiskedeller med gul karry
20-25 stk. (alt efter hvor store du vil have dem)
800g fisk (laks/torsk el. lign.)
2 æg
1½ spsk Grøn HUSK
1 spsk revet ingefær
3 tsk. gul karrypasta (vi kan godt lide det HOT!)
salt og peber
*jeg tilsætter altid lidt lime-saft, det giver lidt friskhed
Bland det hele og lad stå og trække 5-10 min.
Steg på en slip-let pande i lidt kokosolie.
Bland lidt mayo med den gule karrypasta, alt efter hvor stærk du vil have den - og nyd til!
Server en dejlig frisk salat til - her med agurk, persille, rødløg og (HOT) chili! |
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar